Xerrada telemàtica concurs de trasllats. Curs 2014/2015


Videoconferència interactiva i consultes: dilluns 3 de novembre, a les 18 hores.




Si vols participar a la xerrada telemàtica, aquí tens el formulari per inscriure't



Les Federacions d'Educació de CCOO de CatalunyaIlles Balears i País Valencià organitzem una xerrada telemàtica, que podreu seguir en directe.


Si vols seguir la xerrada telemàtica en directe...:














Per a CCOO és un repte de coordinació i una experiència d'actualització per arribar al màxim de persones possible.


Les Federacions d'Educació de CCOO de Catalunya, Illes Balears i País Valencià organitzem una xerrada telemàtica, que podreu seguir en directe. Si teniu correu GMAIL, a més a més, podreu interactuar, intervenir-hi, fer preguntes directament als tres assessors que dirigiran/moderaran la xerrada.



Pensem que la mobilitat entre els tres territoris és significativa. Hem detectat la necessitat d'assessorar i informar a tothom que vulgui desplaçar-se a qualsevol d'aquests. I la solució que hem trobat és organitzar aquesta primera xerrada telemàtica.

Aquesta xerrada telemàtica informarà de les novetats i del procediment per participar en el proper concurs de trasllats, i especialment dirigida a les persones que opten a canviar de comunitat. Aquesta xerrada és complementària a les xerrades que CCOO estem fent presencialment arreu de Catalunya, País Valencià i les Illes.













RECORDA:

-Videoconferència interactiva i consultes: dilluns 3 de novembre, a les 18 hores.
-Es podrà seguir per Youtube, en qualsevol dels navegadors habituals. NO es necessita càmera. Només bona connexió a Internet.
-Si no el tens actualitzat, en uns minuts ho pots fer, molt fàcilment.
-Si tens correu gmail, podràs participar-hi amb les preguntes en directe als companys i a les companyes que dirigiran la xerrada.
-Recomanem connectar-se uns 10 minuts abans per assegurar-te que tens instal·lat/actualitzat el reproductor del teu navegador.

On podràs connectar-te?:
Webs de les federacions d'Educació de CCOO:




Saps que ens pots trobar i seguir a les xarxes?:


Youtube:



Twitter:



-Facebook:




Les persones inscrites rebreu correu electrònic amb l'enllaç directe del canal de vídeo on es realitza la videoconferència, a més d'altres informacions pràctiques.

Us hi esperem!




CONVOCATÒRIA TRASLLATS a les Illes Balears


Convocatòria de concurs de trasllats d’àmbit estatal publicada el BOIB Núm. 146 (23/octubre/2014):
    Termini de presentació d'instàncies: del 6 al 24 de novembre

  • Resolució del director general d’Educació, Personal Docent, Universitat i Recerca de 6 d’octubre de 2014, per la qual es fa pública la convocatòria de concurs de trasllats d’àmbit estatal per a la provisió de places vacants als cossos d’inspectors al servei de l’Administració educativa i d’inspectors d’educació PDF
  • Resolució del director general d’Educació, Personal Docent, Universitat i Recerca de 6 d’octubre de 2014, per la qual es fa pública la convocatòria de concurs de trasllats d’àmbit estatal, per als funcionaris dels cossos docents contemplats en la Llei orgànica d’educació PDF


CONVOCATÒRIA TRASLLATS al País Valencià


Xerrada telemàtica concurs de trasllats. Curs 2014/2015 Xerrada telemàtica concurs de trasllats. Curs 2014/2015 Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de novembre 03, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.