Increment retributiu juliol 2019. Recuperem el que ens han arrabassat!


Increment retributiu juliol 2019.

Recuperem el que ens han arrabassat!

El 9 de març de 2018 es va signar a Madrid per part del Ministre d’Hisenda i de diferents organitzacions sindicals d’àmbit estatal entre les quals estem CCOO, un Acord General que afectava totes les Administracions Públiques en diferents nivells. En concret, pel que respecta a les retribucions, aquest Acord especificava que, per l’any 2019, s’incrementarien les retribucions en un 2,25% i un 0,25% variable en funció d’un creixement del PIB igual o superior al 2,5%, el qual s’ha produït. Així mateix, l’Acord preveia que cada Administració pogués destinar fins un 0,25% de la seva massa salarial en Fons Addicionals.

És per això que, amb efectes de l’1 de juliol d’enguany, s’incrementaran les retribucions en un 0,25%. Fonts del Govern de la Generalitat ens han confirmat que aquest increment es farà efectiu a la nòmina de juliol i que, respecte els fons addicionals, convocaran properament la Comissió de seguiment de l’acord salarial 2019 per negociar el repartiment d’un altre 0,25% de la massa salarial.



from CCOO Educació Pública http://bit.ly/2FkkAGH
via IFTTT
Increment retributiu juliol 2019. Recuperem el que ens han arrabassat! Increment retributiu juliol 2019. Recuperem el que ens han arrabassat! Reviewed by Anònim on de juny 21, 2019 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.