Vols formar part dels tribunals de les oposicions per a docents?



Vols formar part dels tribunals de les oposicions per a docents?

El Departament d'Ensenyament ha obert un enllaç per tal que el personal docent funcionari que vulgui formar part dels tribunals d'oposició puguin apuntar-s'hi.

Els tribunals estan constituïts per un president o presidenta, designat per la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, i per quatre vocals de l'especialitat i cos corresponent, en servei actiu i que ocupen un lloc de treball de la mateixa especialitat en centres o serveis educatius de la comarca o territori on ha d'actuar el tribunal.

Les persones que vulguin formar part d'un tribunal com a vocals (amb un màxim de dos vocals titulars i dos vocals suplents per tribunal) han de sol·licitar-ho mitjançant el formulari disponible al Portal de centres del Departament.

Es pot sol·licitar voluntàriament formar part d'un tribunal com a vocal, amb un màxim de dos vocals titulars i dos vocals suplents per tribunal. Els requisits per participar-hi s’estableixen a la resolució de la convocatòria (5.3.5.Participació voluntària).


El termini per presentar aquesta sol·licitud és del 16 de gener al 4 de febrer de 2019.


Trobareu tota la informació en el següent enllaç:


http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/oposicions/ingres-acces-cossos-docents/2018/tribunals/



from CCOO Educació Pública http://bit.ly/2FGMqOL
via IFTTT
Vols formar part dels tribunals de les oposicions per a docents? Vols formar part dels tribunals de les oposicions per a docents? Reviewed by Anònim on de gener 16, 2019 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.