El Departament d’Educació subvencionarà la compra de patinets elèctrics

El Departament d’Educació subvencionarà la compra de patinets elèctrics


ANUNCI DEL PLA MOURSO
En el dia d’ahir, en una roda de premsa conjunta el Conseller d’Educació, el Sr. Joan Bargalló i el Conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, el Sr. Jordi Puigneró, van anunciar la creació d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (Pla MOURSO).

EN QUÈ CONSISTEIX EL PLA MOURSO?
El Pla MOURSO té com a objectiu reduir en un 30% el trànsit rodat en zones urbanes durant els propers 5 anys. Aquest es començarà a aplicar de forma experimental, durant el primer trimestre de l’any 2019, en el Departament d’Educació i s’estendrà a la resta de Departaments de la Generalitat en un termini màxim de 3 anys.
El Conseller d’Educació, el Sr. Joan Bargalló va manifestar: “El compromís del Departament d’Educació  és donar suport a aquells professionals que volen innovar, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat. En aquest sentit volem ser pioners en incorporar els valors de l’educació per la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre i promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora de la mobilitat urbana sostenible de l’entorn.”

QUI SE’N PODRÀ BENEFICIAR?
Se’n podrà beneficiar el personal funcionari que utilitzi transports sostenibles, com bicicletes o patinets, transport públic o es desplaci a la feina caminant.
El Pla oferirà diferents mesures per incentivar la utilització de transports sostenibles:
  • Es crearà un complement retributiu (030 Mobilitat Sostenible). La quantia encara està pendent d’aprovació però estarà al voltant de 60 €/mensuals.
  • S’oferiran descomptes de fins al 70% en abonaments de transports públics.
  • S’oferiran promocions per a la compra de bicicletes i patinets a preus reduïts, inclosos els models elèctrics.

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB XIAOMI
La primera gran promoció que el Departament d’Educació oferirà és la possibilitat d’adquirir un patinet elèctric de la marca Xiaomi (model Mi Electric Scooter 365) per tan sols 99,90€. La promoció està limitada a 1000 unitats i el Departament ja permet realitzar la reserva dins de la seva web:


El Departament d’Educació subvencionarà la compra de patinets elèctrics El Departament d’Educació subvencionarà la compra de patinets elèctrics Reviewed by Anònim on de desembre 28, 2018 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.